YUNANİSTAN GEZİSİ

24/02/2017

GEZİYLE İLGİLİ OLARAK

1-    Gezimiz 20-23 Nisan 2018 tarihleri arasında (2  gece 4* otelde oda-kahvaltı olarak) Bolu çıkışlı, lüx otobüsle yapılacaktır.

2-    Gezi güzergahı  Bolu - İstanbul - Tekirdağ - İpsala - Dedeağaç  ((Yunanistan) - Gümülcüne (Yunanistan) – İskeçe (Yunanistan) – Kavala (Yunanistan) – Selanik (Yunanistan) – Selanik olarak gerçekleşecektir.

3-    Geziye son  müracaat tarihi 23 Şubat 2018 mesai bitimine kadardır. Gezi ücreti (vize hariç) 185 Euro’dur.

4-    Konaklama Selanik’te (2 gece oda/kahvaltı) 4 yıldızlı Capsis Otelde yapılacaktır.

5-    Geziye kayıtta 50 Euro kaparo alınacaktır. (kaparo ödemesi  Ergün ÜNALAN öğretmenimize yapılacaktır.)

6-    Gezimiz vizeli bir gezidir. Yeşil pasaport sahiplerinin vize almasına gerek yoktur. Bordo pasaportlu olanlar vize almak zorundadır.

Vize ücreti 120 Euro’dur. Peşin olarak acente tarafından  tahsi edilecektir.

Vize için hazırlanması gereken evrak listesi okul idaresinden  alınacakevraklar hazırlanıp ilgili acentaya bırakılacaktır.

7-    Geziyle ilgili başvurular, tüm işlemler ve ödemeler aşağıda açık adı ve adresi bulunan turizm acentasında yapılacaktır.

Efe ÇAVUŞOĞLU

Çavuşoğlu Turizm  A.Ş ( CVS Travel )

Tabaklar Mah. Salim Gündoğan Cad. No:6/2 Kaan Apt. Bolu (Kardelen Meydanı)

TEL: 0(374) 217 12 77  /     0(374) 217 12 88

8-    Ödemeler (Bonus/World /Maximum )kartlara taksit  yapılabilir.

9-    Kontenjanımız öğretmen / öğrenci toplam 40 kişidir.