HAYALİNDEKİ MESLEK: DOKTORLUK

Özel Çamkent Anadolu Lisesi öğrencileri okullarında geleneksel etkinlik haline gelen ‘’Meslek Tanıtım Günleri’’ etkinlik gününde ilimizin güler yüzlü, şefkatli ve bir o kadar da hastaların her zaman memnuniyetini kazanmış doktoru Özlem Yadigâr Beykoz'la buluştular. Tıp Fakültesi hedefi olan öğrenciler için çok yararlı bilgilerin, yaşanmışlıkların ve tecrübelerin aktarıldığı bu seminerde Dr. Özlem Yadigar Beykoz, öğrencilere anlatımları ile cesaret aşılarken doktorluk mesleğinin ne kadar kutsal ve ne kadar fedakarlık gerektiren bir meslek olduğunu çok anlamlı örneklerle öğrencilere aktardı. Dr. Özlem Yadigâr Beykoz ayrıca öğrencilere meslek öncesi eğitim sürecinin ne denli zor ama başarılamaz olmadığını anlatırken hastaya ilk müdahale de kullanılan yanında getirdiği alet, cihaz ve malzemeleri de tanıttı.
Okul Kurucusu Ebru AKIN etkinlik sonunda yaptığı konuşmada ‘’Eğitimini bu yönde devam ettirecek olan öğrenciler için çok yararlı bir söyleşinin gerçekleştiğini vurgulayarak Dr. Özlem Yadigar Beykoz’a okulumuz anısına bir plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.