Mehmet Akif ERSOY

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ 12 MART 'I KUTLADI

12/03/2018

ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ 12 MART 'I KUTLADI
Özel Çamkent Anadolu Lisesi 12 Mart İstiklal Marşın' ın kabulü yıl dönümünü kutladı ve Mehmet Akif Ersoy'u günün anlamına uygun bir şekilde andı. Törende Tarih Öğretmeni Elif Demirbaş'ın İstiklal Marşın' ın kabulüne kadar gelen süreci slaytlar ve barkovizyon eşliğinde öğrencilere ve öğretmenlere aktardı. Okul korosu İstiklal Marşımızın 10 kıtalık bölümünü büyük bir çoşkuyla orotorya tarzında seslendirdiler. Öğretmen ve öğrenciler tarafından büyük beğeni alan program Türkiye genelinde çeşitli ilkokul, ortaokul ve liselerin katılımıyla oluşturulan İstiklal Marşı'nın her okul tarafından bölüm bölüm okunduğu, Özel Çamkent Anadolu Lisesinin de yer aldığı sosyal etkinlik projesi ürünü bir video ile sonlandı.