Haber-1

ÖZEL ÇAMKENT LİSESİ

20/02/2018

İlimizde eğitimin yeni ve kaliteli yüzü olmaya aday Özel Çamkent Anadolu Lisesi açıldı. Deneyimli öğretmen kadrosuyla 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına hazırlanan Özel Çamkent Anadolu Lisesinde kayıtlar başladı.

TEŞVİKİ KAÇIRMAYIN SON GÜN: 06 EYLÜL

Devlet teşvikinden yaralanabilmek için son kayıt günü olan 06 Eylül 2017 tarihine kadar yoğun bir kayıt dönemi içerisine giren Özel Çamkent Anadolu Lisesi, kaliteli eğitimi tercih eden velilerin yeni adresi oluyor.

DENEYİMLİ KADROYLA HEDEFLER BÜYÜK

İlimizin sevilen Türkçe Öğretmenlerinden Ebru Akın’ın sahibi ve kurucu müdürü olduğu Özel Çamkent Anadolu Lisesi, sosyal medyanın esir alarak yalnızlaştırdığı lise çağındaki gençleri Cumhuriyet değerleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağımızın gerektirdiği niteliklere sahip,vatanını ve devletini seven bireyler haline getirmek hedefiyle eğitime ‘Merhaba’ diyor.

HER YÖNÜYLE TERCİH SEBEBİ

Kendileriyle barışık özgüven sahibi mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlayan Özel Çamkent Anadolu Lisesi, öğrenci ve velilere birçok imkan da sunuyor. Görsel sanatlar ve müzikle sanat eğitiminin yanında; fizik, kimya, biyoloji laboratuarıyla dikkat çeken lise, İngilizce ve Almanca dil eğitiminin yanında rehberlik ve danışma hizmetleriyle de öğrencilerine karşı duyarlılıklarını üst düzeyde tutuyor. Deneyimli kadrosuyla ilimizde eğitimin önde gelen kurumları arasında yer almaya aday olan Özel Çamkent Anadolu Lisesi, fiziki açıdan bakıldığında merkeze yakın ve konforlu binasıyla, sınıf mevcutlarının az olması ve bunun sağladığı verimli öğretmen-öğrenci ilişkisi, zorunlu etüt saatleri, kütüphanesi, servis-yemek hizmetleriyle de velilerin tercihi oluyor.