havadis huzur evi ziyareti

ÇAMKENT SAYGILI BİR NESİL YETİŞTİRİYOR

23/03/2018

ÇAMKENT SAYGILI BİR NESİL YETİŞTİRİYOR

Özel Çamkent Anadolu Lisesi Yaşlılar haftasında huzurevini ziyaret etti. Okul kurucusu Ebru Akın, okul müdürü Ahmet Beykoz ve okul rehber öğretmenleri Saadet Gülen ve Büşra Bozkurt eşliğinde 20 öğrenciyle birlikte çakmaklar huzurevine ziyarette bulunarak, huzurevinde bulunan vatandaşların hatırlarını sorarak uzun süre sohbet ettiler.

Öğrenciler huzurevi sakinleriyle keyifli vakit geçirirken onların bilgi ve birikimlerinden faydalandılar. Öğrencilerin hazırlamış olduğu müzik dinletisi büyük beğeni aldı.

AKIN; ‘BU TÜR ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK’

Okul kurucusu Ebru Akın '' Öncelikle bizleri kabul ettikleri için huzurevi müdürüne ve bizleri sevgiyle karşılayan büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bizlerden böyle güzel faaliyetler isteyen, büyüklerine saygıda kusur etmeyen sevgili öğrencilerimle de gurur duyuyorum diyerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini, özellikle okulumuz sosyal faaliyetleri içinde yer alacak etkinliklerimizin başında büyüklerimizin sıklıkla ziyaretleri olacaktır. Ömürlerini aileleri ve çocukları için büyük özverilerle geçirmiş büyüklerimizin hatırlanması ve onlara sahip çıkılması toplumumuzun öncelikli görevleri içinde olmalıdır, bu vesileyle saygıdeğer büyüklerimizin kandillerini kutluyor en derin saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz, dedi.