MESLEK TANITIM GÜNLERİ 2

MESLEK TANITIM GÜNLERİ

Meslek tanıtım günleri semineri oldukça samimi bir ortamda yapılan söyleşi ile gerçekleşti. Bu söyleşinin konusu ‘’Gazetecilik’’ idi.
​Konuklar ise, ilimizde bu mesleğe yıllarca emek vermiş Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent VELİOĞLU ve usta gazeteci Caner GÜNGÖR dü.
​Sıcak bir söyleşi ortamında gerçekleşen programda, gençlerin usta kalemlere sordukları sorular ve onlarında gençlere aktardıkları mesleki bilgiler ve hayat tecrübeleriyle keyifli bir sohbet yaşandı.
​Söyleşi bitiminde okul kurucusu Ebru AKIN kısa bir konuşma yaparak davetlerini kırmayıp gelen gazetecilere hatıra niteliğinde plaket ve çiçek takdim ederek öğrencilere vermiş oldukları değerli bilgiler için hem kendilerine hem de katılım sağlayan öğrencilerine teşekkür etti.