Özel Çamkent Anadolu Lisesi Bolu İl Emniyet Müdürü Armağan Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Okul Kurucusu Ebru Akın, Okul Rehber Öğretmeni Büşra Bozkurt ve Beden Eğitimi Öğretmeni Esin Aydoğmuşoğlu 10.sınıf öğrencileriyle ziyaret gerçekleştirildi. Okul Kurucusu Ebru Akın yaptığı konuşmada, Vatanımız ve milletin güven ve huzuru için gecesini gündüzüne katan çok değerli polis teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü kutluyor, millet olarak her zaman yanlarında olduklarını ve onlar için her daim en iyi dilekleri temenni ettiklerini belirtti.

Öğrenciler Parmak İzi Şube, motosikletli polis timleri, kişisel emniyet sağlama birimleri gezilirken, öğrenciler sorular sorarak görevlilerden bilgi aldı.