ÖZEL ÇAMKENT ANADOLU LİSESİ YİNE BİR İLKE İMZA ATTI

Yaptıkları çalışmalarıyla Bolu'daki birçok ilke imza atan Özel Çamkent Anadolu Lisesi, Beden Eğitimi Öğretmeni Esin Aydoğmuşoğlu eşliğinde Düzce Melen Çayı'nda Rafting yaptı.

Melenci Rafting' in profesyonel ekibi ve konukseverliği ile öğrenciler doğa ile iç içe güzel bir spor gerçekleştirdi. 13 kmlik parkurda  2,5 saat suda kalan öğrencilerin mutlulukları, heyecanları ve yorgunlukları yüzlerinden okunuyordu. Beden Eğitimi Öğretmeni Esin Aydoğmuşoğlu “Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un  dediği gibi özgüveni yüksek, sorgulayan, ruhsal ve bedensel olarak güçlü bireyler yetiştirmek istiyorsak spora, sanata, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmemiz gerekir. Bizler de Özel Çamkent Anadolu Lisesi olarak bunu yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin sadece akademik alanda  değil birçok alanda başarılı olsunlar istiyoruz ve bu konuda çabalıyoruz. Rafting etkinliğinde bana destek veren idarecilerimize, öğrencilerimize ve Melenci Rafting ekibine çok teşekkür ediyorum. '' dedi.